RSS

Wedding Card Murah di Kuala Terengganu

Wedding Card Murah di Kuala Terengganu.
By Alang Shafirah



mula2 tu tak de la semangat berkobar2 sangat, tapi lepas Kak long post kat FB Status cam kat atas ni, rasa cam lebih berkobar2.

jom tengok kualiti kad di rumah alang di Kg losong Haji su, kuala terengganu.






 Ni artwork yang pernah alang designkan. Yang no 6 ni pernah diceritakan dalam blog hari tu.. 

Alang memang ada minat nak bukak kedai Design, tapi disebabkan x cukup pengalaman, so alang rilex dulu. tapi lepas praktikal kat cydes creative ni, rasanya semangat tu dah cukup kot nak bukak kedai design. 
so sape2 yang berminat nak tempah kad kawin ngan alang, alang boleh bagi harga spicial mengikut kualiti yang terbaik alang bagi ni. kalo tak percaya boleh datang jenguk di rumah alang sendiri untuk tengok kualiti kad yang sangat2 baik ni.

business card pun boleh tempah ngan alang, tapi harga tu alang pun masih buat perbandingan dengan harga kat kedai..
Promosi untuk 1000 keping... untuk 500 keping percuma bunting sahaja 1 keping tapi harga berbeza..!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Dzureen Darwis said...

saya lama lagi lah nak kahwin hahaha nanti dulu :p

herm..diri ini yg lemah said...

Dzureen Darwis : hahahaha.. tak pe, saya nantikan awak kahwin.. hehe..

NOORARTIKA MUSTAFA KAMAL said...

pewit..haha

herm..diri ini yg lemah said...

ApaKau...hahaha,,,

Midas Surplus said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment