RSS

Hati-hati Cover Handfon kulit Babi

Assalammualaikum semua..

Alhamdulillah.. tadi balik rehat kat rumah, terus sambar flipcase yang alang ragu-ragu ingatkan kulit babi tu, alang dapat info dari satu blog yang mana kalau ragu-ragu, amik api, bakar.. kalau ada bau hangir cam rambut terbakar tu maksudnya kulit babi.

ada plak info, kalo bakar bulu babi je akan bau hangir cam rambut terbakar.
tapi alang guna yang blog ini jugak sebab isi kandungan penerangannya cam boleh dipercayai skit. InsyaAllah..

Ini kulit babi (sumber blog ini)

Ini flipcasing alang yang experiment tadi..

alang dh cari tak jumpa titik tiga tu..

yang ni upload dlm FB tadi.. itu lah kawan alang Yana yang ada cerita takdi.




Alhamdulillah, Allah masih mempelihara diri ini dari buruknya Akidah..

Harapnya anda semua berhati-hati dalam memilih barang2, takut2 ada terkena "skin pig" ni..

**dapat info, ada yang pegi beli kasut kat KB MALL, terkena kasut yang skin pig, tapi tak tahu la betul ke tak, Waahualam.. sebab sekarang dah ada mesin yang wat barangan kulit bertitik ni sebab nak bagi barang tu lembut, tapi utk pasti ianya skin pig ke tak, titik dia tak de la sampai tertimbus berbanding skin pig..

Rujuk : Info


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Abe Kie said...

salam. sgt berguna info ni. harap sy x terkena. mohon share di FB sy. BTW, sy dah follow blog ini. TQ

herm..diri ini yg lemah said...

waalaikummussalam.. Silakan share.. InsyaAllah sama-sama peringatkan untuk diri sendiri dan orang lain juga.. amin, semoga dijauhkan dari terkena ujian yang berat camni.. Terima kasih sebab Follow..

Post a Comment