RSS

Otaku Stories Giveaway


[klik banner untuk join]
1 Jan- 15 Feb 2014*mungkin berubah

Syarat2 :
1. Warganegara Malaysia & mempunyai blog. Sponsor juga dialu-alukan join. :)
2. Buat satu entri bertajuk " Otaku Stories Giveaway "
3. Copy banner dan backlinkkan ke entri ni.
4. Buat satu cerita, apa2 cerita pun boleh(macam korang update blog hari2 tu). nama lagi stories giveaway.
5. Tinggalkan link entri anda di entri ini. 
6. Follow semua syarat jujur kay.
7. Pemilihan pemenang berdasarkan entry kreatif, top referral dan pakcik random.

join sini

Kisah hari ni yang menjadi pedoman utk aku..
semalam jumpa yana, yana cakap hari tu dia ada nak beli cover handfon, pastu bila check2 semua, baru perasan, tu kulit babi.

cina yang jual cover tu terus tegur yana "saya tau awak check apa, check kulit babi kan?memang tu kulit babi pun.. tapi x payah risau lah, sebab ustazah, budak2 perempuan yang pakai tudung dah ramai yang beli cover ni"

astarfillahalazim.. terkejut aku..
yana suruh aku check kat cover aku ada tak titik tu.. aku check tak de, yana cakap mungkin sebab dah lama guna

aku search internet, dlm internet ckp, even guna 7 bulan pun, bintik tiga tu tak kan hilang
ya.. aku dah guna cover tu 7 bulan..

so aku masih was-was.. so balik rehat ni aku nak check cover aku tu ada tak titik tiga tu, kalo tak nampak, aku nak bakar, kalau ada bau macam rambut terbakar, sah itu kulit En. B. nauzubillahminalminzaliq. harapnya bukan kulit En. B.. jenuh la aku nak samak baju2 aku pakai semua, mesin2 basuh semua tu.. harapnya bukan...

korang doakan ek harapnya bukan kulit en. B tu..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

Otaku Stories Giveaway

aisyah said...

Assalamualaikum...hmm.. cover phone pun ade drpida kulit babi? Nauzubillahiminzalik.. huhuh... :C .

herm..diri ini yg lemah said...

waalaikummussalam.. tu lah, sekarang macam2 ada.. hehe.. tp alhamdulillah tak terkena...

Post a Comment