RSS

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

17 comments:

Azlina bt. Azis said...

hehe Mokcik baru belajar bersegmen. Silalah datang menjenguk yerhttp://azlinaazis.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialiana.html

Liana Sulaiman said...

semoga berjaya... dari segmen yg sama

Dhia Dirham said...
This comment has been removed by the author.
Dhia Dirham said...

salam kenal
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

nur farahain said...

done follow awak !
follow lah blog saya yerk
http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Maria Firdz said...

Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mime MF said...

all the best!
dari segmen yang sama:D

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. Singgah sini dari segmen yg sama dan follow :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Sobri Yaacob said...

selamat bersegment
salam kenal dan salam jumaat :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Nuna Pringia said...

nuna blogwalking sini.. dari segmen yang sama.. semoga berjaya. senang2 datanglah blog nuna.. :)
http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

herm..diri ini yg lemah said...

terima kasih semua.. alang dah follow semua yang mana ada share link kat sini.. hehe.. BTW selamat berjaya juga ya semua..??hehe..

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

Cikgu Norazimah said...

Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

sYiRa LoKMaN said...

salam...terjah sini ^_^
semoga berjaya dlm berblog :)
hehe..syira ada buat
PENCARIAN BLOGLIST ! ^_^ JOM JOIN TANDA SOKONGAN ^_^
HADIAH SPECIAL BUAT ANDA :D
http://syiralokman.blogspot.com/

herm..diri ini yg lemah said...

syira: okey.. join... Terima kasih ya. :')

Post a Comment