RSS

Update design

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 
dah lama tak update blog..

kali ni nk update nk cerita psl kerja je.. hehe..

Untuk yang nak tempah pelbagai artwork graphic, boleh contact alang..
untuk setakat ini saya masih lagi mengamalkan FREE DESIGN (untuk basic sahaja)
maksud BASIC tu untuk copy softcopy atau copy hard resolution tidak termasuk..


sini saya share design saya, saje update dlm blog..
satunya untuk membantu designer-designer kt luar sana tu untuk mencari idea design apabila google..



bunting, business card dan sticker

banner 6x3

bunting menu 2x4

banner menu 4x8

banner 7x2

banner 6x3


Untuk pertanyaan :
Whatsapp alang +6019-9991880
atau PM Personal Facebook sy : Alang Kadkawin

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment