RSS

raya haji

Fuh..memang lawak la ari raya aidiladha baru2 ni...walaupun aku lmbt postkan, tp its okeyla, skurg2nya aku post..hehe..
masa hari raya, mmg aku da berniat nk pg tgk lembu disembelihkan lah, walaupun aku xsuka daging lembu, tp aku nk pg tgk jgk, niat aku prtama skali, aku nk main ngan lembu, nk cuba beranikan diri ngan lembu..fuh..mmg best...sume lembu berjaya disembelihkan, cuma nk jdkan cerita, ada sekor lembu yg last skali disembelihkan ni, dia terlepas, aku ngan adik aku ni cuba beranikan diri utk kejar lembu yg trlepas...
buget nk kejar lembu tu, skali lembu tu kejar kitaorg..fuh..mmg mendebarkan, tp pape pun kejap je keadaan berjaya dipulihkan oleh sorg pakcik..adik2 aku yg lelaki sulong ngan nombor dua pun berani, niat mereka nk sembelih lembu2 tu sume trmakbul...

























































































































































  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Fxysche Nas said...

hensem lembu tu.
hehehehe

herm..diri ini yg lemah said...

memang hensem pun..berkenan ke??kalo berkenan nk bg no fon ni..hakhak...

Post a Comment